Η Ελληνική καμόρα Δημιουργός: ΕΛΠΗΝΟΡΑΣ Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info
Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΑΜΟΡΑ
Οι αρχαίοι πρόγονοί μας
είχαν πλήθος αρετάς,
ποιος στον κόσμο δεν γνωρίζει
το: Ή ταν ή επί τας;
Τώρα, ρήσεις σαν εκείνη,
στον Καιάδα τις πετάς.
Ζούμε, πλέον, εν ειρήνη,
και ψοφάς αν δεν τον φας.
Μ' άλλα λόγια δηλαδή,
όποιος έχει κάποιο πόστο,
ομορφούλα σαν θα δει:
Για να προχωρήσεις…δώστο.
Κι αν αθλήτρια τυγχάνεις,
ως μια φίλη της Βιβής,
πρέπ' επίκυψη να κάνεις,
εις το βάθρο ν' ανεβείς!
Και ως, οι ανακρίνοντες
θα διαπιστώσουν, τώρα:
Αθλητισμού ιθύνοντες…
Ελληνική καμόρα.
Δημοσίευση στο stixoi.info: 01-02-2021 | |