Υπάρχουν Δημιουργός: Rannia . k, ΡΑΝΙΑ Καλό μεσημέρι σε όλους και έναν όμορφο Φεβρουάριο!!! Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info ΥΠΑΡΧΟΥΝ
Υπάρχουν πληγές
πληγές ανοιχτές
για κείνες δεν λες
κι ας στάζουνε αίμα
Υπάρχουν στιγμές
στιγμές τραγικές
για κείνες δεν φταις
κι ας γίνεται θέμα
Υπάρχουν τόσα πράγματα
που κρύβεις στην καρδιά σου
σκοτάδια και χαράματα
σου κλέβουν την χαρά σου
Υπάρχουν τόσα πράγματα
Υπάρχουν τόσα τραύματα
Υπάρχουν κενά
κενά θλιβερά
σου μοιάζουν μικρά
μα φέρνουν το δάκρυ
Υπάρχουν φιλιά
φιλιά δανεικά
σου τάζουν πολλά
μα είναι απάτη
Υπάρχουν τόσα πράγματα
που κρύβεις στην καρδιά σου
σκοτάδια και χαράματα
σου κλέβουν την χαρά σου
Υπάρχουν τόσα πράγματα
Υπάρχουν τόσα τραύματα
Ρ.Κ
Δημοσίευση στο stixoi.info: 01-02-2021 |