« Ο εμπαιγμός» Δημιουργός: ΙΚΑΡΙΟΣ, Ηλίας Ράμμος Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info « Ο εμπαιγμός»
Μέσα στους δρόμους και στα σοκάκια,
γυρίζω έρμος και μοναχός.
Σκυφτοί οι ώμοι απ’ τα φαρμάκια,
μαυροντυμένος ο ουρανός.
Για μια καρδούλα τα ‘δωσα όλα,
χωρίς να υπάρχει εγωϊσμός.
Εκείνη έπαιξε με την καρδιά μου,
κι ύστερα ήρθε ο χωρισμός.
Πόσο πονάω κανείς δεν ξέρει,
ούτε ο ίδιος μου ο αδερφός.
Μα όσο μεγάλος ο έρωτάς μου,
σαν ήρθε το τέλος, αχ… κι ο καημός
Δημοσίευση στο stixoi.info: 07-03-2021 |