Το επιτίμιον Δημιουργός: ΕΛΠΗΝΟΡΑΣ Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info
ΤΟ ΕΠΙΤΙΜΙΟΝ
Όλα του τα υπάρχοντα,
στον Ουρανών τον Άρχοντα,
ο διάολος να πάρει,
κι αυτά οι Καρδινάλιοι
τα κάμανε χαβιάρι
κι άλλα αφροδισιακά
για να νταβραντιστούνε
και να ορμούν ακάθεκτοι,
μικρό σαν μυριστούνε.
Όμως, ευτυχώς, ο Πάπας
τα συνέτισε τα κτήνη.
Τους συνέστησε ( τι μάπας ),
πριν την πράξη...βαζελίνη!
Φωτίστηκ' από τον Θεόν,
κι ότι η βαζελίνη,
εσκέφτηκε, πως των μικρών
τον πόνο απαλύνει.
Γι αυτό, πάψε πλέον, μάπα,
να κακολογείς τον Πάπα.
Κι αν, του Πάπα τα Παπάκια,
είν' κοκόρια στο κοτέτσι,
και κακοποιούν παιδάκια,
ο Θεός το θέλει έτσι.
Δημοσίευση στο stixoi.info: 09-03-2021 | |