Στα ίχνη η παρουσία μας Δημιουργός: Αντώνης2 Πηγή έμπνευσης πάντα η ζωή, ο άνθρωπος και όλα γύρω του και μέσα του. Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Στα ίχνη η παρουσία μας κι ο χρόνος δίχως χρώμα
πριν απ' το ψέμα η αλήθεια σαν επικείμενη καταστροφή,
μου έλειψες ή μήπως δεν φάνηκες και 'σύ ακόμα,
παιχνίδια με τον θάνατο χωρίς υπεροχή.
Κι αν μεσ' τα μάτια μου κρυμμένη η βροχή
δεν με ξεγέλασες ανείπωτη μορφή
κι αν μέσα στ' όνειρο δεν έτυχε ν' ακούσω,
το ΄ξερα κι ήθελα τα τύμπανα να κρούσω
Μ' ένα ρυθμό το έλεος θα ζητούσα,
μ' ένα σκοπό το έλεος θ' αψηφούσα,
μα σα ζυγό οι σκέψεις μου με γέρνουν
πάνω σε ιστό που όλα σφικτά με δένουν.
Δημοσίευση στο stixoi.info: 13-07-2004 |