Θάνατος Δημιουργός: truestar, Καλλιρροη Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Και ολοι φοβούνται λες τον θάνατο
Μα δεν υπάρχει χειρότερος θάνατος
Απ τον πνευματικό,τον ψυχικό
Όταν τα πρέπει σου γίνονται μεγαλύτερα
Απ τα θέλω σου,τότε έχεις πεθάνει
Και δεν στο είπαν.
Προτιμώ να ζήσω μια ζωή
Όπως εγώ επιθυμώ παρά να
Πεθαίνω κάθε μέρα μέσα σε
Ένα κόσμο γεμάτο κανόνες και πρέπει
Θέλω να νιώθω ζωντανή καθημερινά
Και να μην μιζεριαζω επειδή κάποιοι άλλοι
Μου υποδεικνύουν το σωστό και το λάθος
Βάζοντας τη ζωή μου σε κουτάκια που
Ολοένα θεριευουν και μου κατατρωνε
Την ψυχή.
Γουστάρω τις αληθινές ανάσες
Εκείνες που γεμίζουν τα πνευμόνια
Με αρώματα όμορφα και όχι
Με χημικά και καπνογονα μαυριζοντας
Τα σωθικά μου
Δημοσίευση στο stixoi.info: 04-04-2021 |