Οι Σκλαβοι Λευτερωνονται Δημιουργός: athos.ioannou@gmail.com Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info ΟΙ ΣΚΑΒΟΙ ΛΕΥΤΕΡΩΝΟΝΤΑΙ
τελειώσανε τα ψέμματα
φεύγω για να γλυτώσω
δεν έχω πια την δύναμη
αγάπη να σου δόσω
πίστεψες ότι ήμουνα
μια ιδιοκτησία
γιαυτό και μου φερόσουνα
πάντα με μια κακία
όμως δεν σκεφτηκες ποτέ
πως κάποτε ξυπνάνε
κι οι σκλάβοι λευτερώνονται
και τα δεσμά τους σπάνε
με έφτασες στα όρια
με τα καμώματα σου
γελούσες και τα φωναζες
τα κατορθώματα σου
μα εγώ τα μάζευα κρυφά
στα μύχια της ψυχής μου
μπούχτησα και βαρέθηκα
την ίδια τη ζωή μου
γι΄αυτό και φεύγω άντε γιά
μη με ξαναγυρέψεις
όσο και να μετάνοιωσα
πρεπει να το πιστέψεις
ΑΝΘΙΜΟΣ ΙΩΑΝΝΟΥ
Δημοσίευση στο stixoi.info: 21-04-2021 |