Το ανθρωπάκι μου Δημιουργός: karabasgeorgos Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info
Το Ανθρωπάκι μου
Ξαπόσταμα οι σελίδες καμβάδες και ταξίμια με ρακόμελα
ο χρόνος μου
Οδεύω σε ηλιόγερμα μ' έλουσαν μύρια χρώματα ωρίμασε
η σκέψη μου
Υμνώ του κόσμου τα άχραντα κράζω το μαύρο τα άβατα
ο λόγος μου
Πιστεύω μου ελεύθερος στο δίκιο σου αδέκαστος τα σύνορα μου ξέφραγα
οι πράξεις μου
Θαυμάζω ένα λουλούδι ποτίζεται υψώνεται και ανθίζει η αγάπη μου
με δάκρυ μου
Ντύνομαι αγρίμι το θήραμα γελάει και με γδύνει
το ελάφι μου
Δημοσίευση στο stixoi.info: 25-04-2021 |