Το πρώτο σου φτερούγισμα Δημιουργός: ΚαΤερίνη, Όπου φτάνει η σκέψη Κι αυτό αφιερωμένο! Σοφία για σένα! Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Το πρώτο σου φτερούγισμα
Της μάνας σου η αγκαλιά ανοίγει αργά για σένα
για να πετάξεις στη ζωή με τα μικρά φτερά σου
ευχές σου δίνει και φιλιά, μ’ αγάπη ποτισμένα,
να ‘χεις τιμόνι σαν πετάς, τα λόγια της γραμμένα.
Άνοιξε τα φτεράκια σου, απλώσου να πετάξεις
κράτησε μες τη χούφτα σου το πατρικό το χάδι
τ' αδελφικό χαμόγελο βαθιά να το φυλάξεις
μες στη ψυχή σου το παιδί ποτέ να μην το χάσεις.
Ο ουρανός, η θάλασσα, η γη και το φεγγάρι,
ο ήλιος, μια ανατολή κι ανοίγει η αυλαία.
πολλά στο διάβα σου θα δεις, όλα και ένα δοξάρι
να παίζει θεία μουσική το νου για να σου πάρει.
Μα συ νεράιδα όμορφη ποτέ μην ξεπεζέψεις
με τα φτερά σου πέταξε τα ασημοστολισμένα,
φτερούγισε ώσπου να βρεις αστέρια να μαζέψεις
εκείνα που την άνοιξη μαζί τους θ’ αγναντέψεις.
ΚαΤερίνη.
11.09.06
Δημοσίευση στο stixoi.info: 11-09-2006 | |