Αιχμαλωτοσ Δημιουργός: athos.ioannou@gmail.com Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info ΑΙΧΜΑΛΩΤΟΣ
αιχμάλωτος στα χέρια σου
πισθάγκωνα δεμένος
νοιώθω πως είμαι μάτια μου
και νοιώθω σαν χαμένος
σήκω πάνω κάτσε κατω
είσαι όλο διαταγές
κι εγώ ένα πιστό σκυλάκι
να σου κάνω ότι θες
σαν αιχμάλωτος πολέμου
δίχως δικαιώματα
ζω μέσα στην καταχνιά μου
δίχως φως και χρώματα
έρωτας βασανιστικός
ματώνει την καρδιά μου
έρωτας που μου στέρησε
και πήρε τη χαρά μου
δεν αξίζω έτσι να ζω
καθε μέρα να πονώ
φευγω τώρα μακριά
για να βρω ξανά χαρά
ΑΝΘΙΜΟΣ ΙΩΑΝΝΟΥ
Δημοσίευση στο stixoi.info: 13-05-2021 |