Εμβολίου αρνητής Δημιουργός: ΕΛΠΗΝΟΡΑΣ Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info ΕΜΒΟΛΙΟΥ ΑΡΝΗΤΗΣ
Γέρος εκατονταετής
και εμβολίου αρνητής,
εμιλούσε στο Θανάση
και του λέει σε κάποια φάση:
Δεν το κάνω, επειδή
είναι σκέτη λοταρία.
Ξέρω τι θα μου συμβεί
μετά μια δεκαετία;
Μα του λέει ο Θανάσης,
για τη σκέψη του αυτή:
Μη φοβάσαι, θα γεράσεις.
Και του ρίχτει τη μπηχτή:
Σκέφτεσαι τι θα σε βρει
ύστερ' από δέκα χρόνια,
και δεν σ' καίγεται καρφί
για παιδιά και για εγγόνια! Δημοσίευση στο stixoi.info: 24-07-2021 |