Αδελφουλα Δημιουργός: zefi.zefi Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Κατα πως πρεπει ματια μου
ψηλα θα σε κρατησω
και την φτωχη αγκαλι σου
λουλουδια θα γεμησω
Ησουν αστειρευτη πηγη
ησουν χλωμο φεγγαρι
ορφανεψε ο κοσμος μου
βρηκες αλλου λιμανι
Πηγες να βρεις την λησμονια
σε αλλα μονοπατια
δρομους καινουργιους να διαβεις
με ολογιομα φεγγαρια
Εκει ψιλα που θα βρεθεις
να ακουσεις την φωνη μου
να θυμηθεις να λογιστεις
πως θα εισαι η πηγη μου
Καλο ταξιδι ματια μου
προσεχε μην πονεσεις
προσεχε να μην γελαστεις
απ'τα αστρα να μην πεσεις
Δημοσίευση στο stixoi.info: 28-07-2021 |