Οί δυό μας Δημιουργός: agrampeli Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info
Οί δυό μας
Οί δυό μας φτιάξαμε μαζι
Μιά όμορφη αγάπη
Όπου ξεπέρασε τής γής
Τά μήκη καί τά πλατη
Ρ
Τί κι άν μέ λέν τρελή
Μές τήν καρδιά μου μένει
Γιατί εβρήκα άνθρωπο
Νά μέ καταλαβένει
Μαζί εταξιδέψαμε
Καί σέ βουνά καί κάστρα
Μαζί πετάξαμε ψηλά
ώς τ΄ουρανού τ΄άστρα
Εκεί θά κατοικήσομε
Ό κόσμος νά μάς βλέπει
Γιατί ή φαντασία μας
Όλα τά επιτρέπει
Ρ
Τί κι άν μέ λέν τρελή
Μές τήν καρδιά μου μένει
Γιατί εβρήκα άνθρωπο
Νά μέ καταλαβένει
Δημοσίευση στο stixoi.info: 12-09-2006 |