Αύγουστος ο έρωτας τρελός Δημιουργός: Rannia . k, ΡΑΝΙΑ Καλό απόγευμα σε όλους και ένα όμορφο υπόλοιπο Καλοκαιριού!!! Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ Ο ΕΡΩΤΑΣ, ΤΡΕΛΟΣ
Αύγουστος στα μάτια σου που κλαίνε
πέλαγο ο κόσμος σκοτεινό
ξέχασε οι φίλοι σου σου λένε
βάλσαμο ο χρόνος , γιατρικό
Αύγουστος ο έρωτας, τρελός
φθείρεται δεν γίνεται αλλιώς
πνίγεται στο κάτασπρο το κύμα
Αύγουστος ο έρωτας, τρελός
κάθεται στα βότσαλα γυμνός
χάνεται το χάραμα, τι κρίμα
Αύγουστος στα χείλη σου που καίνε
άσπλαχνος ο πόνος, δυνατός
πρόσεξε οι φίλοι σου, σου λένε
πάλεψε να μείνεις ζωντανός
Αύγουστος ο έρωτας, τρελός
φθείρεται δεν γίνεται αλλιώς
πνίγεται στο κάτασπρο το κύμα
Αύγουστος ο έρωτας, τρελός
κάθεται στα βότσαλα γυμνός
χάνεται το χάραμα ,τι κρίμα
Ρ.Κ Δημοσίευση στο stixoi.info: 21-08-2021 |