Ψίθυροι στην νύχτα Δημιουργός: ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ ΠΑΠΠΑΣ, Διαμαντής Παππάς Βγήκε λίγο νωρίς απ' τον φούρνο.Ήθελε λίγο ακόμα ψήσιμο αλλά φοβήθηκα μην καεί. Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Ψίθυροι στη νύχτα
παν να με τρελάνουν
κι’ είναι το μαρτύριο εφιαλτικό.
Ψίθυροι στη νύχτα
που φωτιές ανάβουν
καιν τα όνειρά μου καίγομαι κι εγώ.
Ρ
Μ’ αυτά που ακούω στο τέλος θα πεθάνω
χωρίς εσένα, ζωή τι να την κάνω,
μ’ αυτά που ακούω από στόμα σε στόμα
πόσο ν’ αντέξει μια καρδιά σ’ αυτό το σώμα.
Ψίθυροι στη νύχτα
λίγο πριν να φέξη
σβήνουν τη ζωή μου με μια μολυβιά.
Ψίθυροι στη νύχτα
κι’ είναι κάθε λέξη
πάνω στο κορμί μου σαν μια μαχαιριά.
Ρ
Μ’ αυτά που ακούω στο τέλος θα πεθάνω
χωρίς εσένα, ζωή τι να την κάνω,
μ’ αυτά που ακούω από στόμα σε στόμα
πόσο ν’ αντέξει μια καρδιά σ’ αυτό το σώμα.
Διαμαντής Παππάς
Δημοσίευση στο stixoi.info: 13-09-2006 |