Ρούχο Βαρύ Δημιουργός: Euler2 Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Στους σταθμούς λαβωμένοι έρωτες
από αποχαιρετισμούς, οι νύχτες
κλαίνε αξημέρωτες
πληρώνουν λύπης δασμούς
Κι ο δικός μας έρωτας
βαριά τραυματισμένος
αιτίες μην αναζητάς
ο καθένας μας χαμένος
Ο δικός μας έρωτας
κλαίει σαν παιδάκι
τα χείλη κλειστά κρατάς
και χύνεις το φαρμάκι
Σε πελάγη σιωπής
πάλι ξανοιχτήκαμε
δίχως ίχνος ντροπής
με μοναξιά ντυθήκαμε
Ρούχο βαρύ η μοναξιά
που τις ψυχές πλακώνει
σαν τσιγάρου ρουφηξιά
που όμως δε τελειώνει.
Euler2. Δημοσίευση στο stixoi.info: 02-10-2021 |