Απ Την Αρχη Δημιουργός: athos.ioannou@gmail.com Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info
ΑΠ ΤΗΝ ΑΡΧΗ
Ήρθες κι απόψε μάτια μου
μπήκες στα όνειρα μου
και μού πες πως με αγαπάς
και θα σταθείς κοντά μου
και πήρα ανάσα και πνοή
θέλω ξανά να ζήσω
με την δική σου προσμονή
όλα θα τα νικήσω
με δυό φιλιά σου αγάπη μου
και μια ζεστή αγκαλιά σου
έφερεςφως και φώτισες
ξανά τα όνειρα μου
και κανω σχέδια ξανά
νέα ζωή να ζήσω
και όλα όσα πέρασα
να τα αφήσω πίσω
να αρχίσω απο την αρχή
να φτιάξω νεους κανόνες
ναν η ζωή μου τώρα πια
γλυκειά σαν ανεμώνες
γεμάτη με αρώματα
πολύχρωμα λουλούδια
να τραγουδαμε ολημερίς
ερωτικά τραγούδια
ΑΝΘΙΜΟΣ ΙΩΑΝΝΟΥ
Δημοσίευση στο stixoi.info: 06-10-2021 |