Ατιτλο Δημιουργός: iokasth, Nefeli Riga Γεια σας φίλες και φίλοι μου.!! Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info ......
Oi αναμνήσεις, γωνίτσες βρίσκουν
του μυαλού και εκεί τρυπώνουν,
κι όσα έζησαν ή ένιωσαν κρατούν,
να τα ..θυμούνται, που, και που,
-δεν...μετανιώνουν. -
Είναι ωραίο να γυρίζεις στα παλιά
κι ας σε κερνούν οι αναμνήσεις ουτοπία
ειν η ζωή μία σταλιά και δυστυχώς,
όλο πληθαίνουν τα θολά τοπία..
Νεφέλη Ρήγα.
-Το ξάγναντο αγάπησα, μα η ζωή...Θολό τοπίο.- Δημοσίευση στο stixoi.info: 14-10-2021 |