Κι Από Ένα Τάμα Ξεκινώ Δημιουργός: malkon64, Kωνσταντίνος ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ! . . . Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info ΚΙ ΑΠΟ ΕΝΑ ΤΑΜΑ ΞΕΚΙΝΩ
Κι αν είναι η Αγάπη Όνειρο
είναι η Ζωή Τραγούδι ,
μέσα απ' τον πόνο σε αναζητώ
και γίνεται η Χαρά Λουλούδι . . .
Του Νού σου τα τριαντάφυλλα
και της Καρδιάς σου οι σκέψεις ,
ανοίγουν τα χαράματα
και σμίγουν τις διαθέσεις . .
Κι αν είναι η Θάλασσα μικρή
κι ο Χρόνος μιας μονάχα λέξης ,
η μοναξιά είναι παγερή
και ο δρόμος δυό Προθέσεις . . .
Με της Αυγής τον ερχομό
και του Θεού τα θέλω ,
ανοίγει το μισοσκόταδο
και του διάσελου που ξέρω . .
Κι από ένα τάμα ξεκινώ
να βρω δυό Συναξάρια ,
κι απ' του Αγίου τις Πνοές
να ενώσω δυό Φεγγάρια . . .
Δημοσίευση στο stixoi.info: 25-10-2021 |