ρεμπετιά απείρου κάλλους Δημιουργός: **Ηώς**, Φωτεινή.Α.Κ ....που λέει κι ο Βύρωνας εδώ Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info -αναβολή σ`αναβολή,
μας πάν οι μάγκες τουμπεκί
στα σίδερα μπήκ`η ζωή,
βαριά τα ντέρτια κι οι καημοί.
(ας το πούμε ρεφραίνι το παρακάτω...)
(της φυλακής σου το κελί
το φτιάξανε εν μια νυχτί
δίχως κανά φεγγίτη
να μη μετράς να μη μιλάς
τον εαυτό σου να ρωτάς
αυτόνα τον αλήτη ...)
Πως τά`χεις κάνει μάγκα μου
τα χρόνια σου τα λίγα
κόλαση και παράδεισο
θα πεις «πήγα και είδα »
(της φυλακής σου το κελί
το φτιάξανε εν μια νυχτί
δίχως κανά φεγγίτη
να μη μετράς να μη μιλάς
τον εαυτό σου να ρωτάς
αυτόνα τον αλήτη ...)
φου/ κου (φ.κ)
θέλω γνώμες και στιχάκια
από τα στιχοφιλαράκια
καλομήνα με υγειά και λίγο κέφι Δημοσίευση στο stixoi.info: 04-11-2021 |