Πώς άργησε η προσμονή ; Δημιουργός: CHЯISTOS P, soɯıpǝʇuǝd soʇsıɹɥɔ Ελεύθερη απόδοση Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Πώς άργησε η προσμονή ;
Πώς χάθηκε η ομορφιά ;
γιατί τα όμορφα σκιρτήματα
γίναν βαριές ανάσες
φουρτουνιασμένα κύματα
κραυγές άδικες μπάσες
και κρύφτηκαν σε μαύρη συννεφιά ;
Πώς άργησαν τα ποθητά ;
στο άκουσμα των πόθων μας τα ρήματα
κι ήρθε πικρό μαράζι
χιλιοπλεγμένα κρίματα
βοριάδες και χαλάζι
και άνομα κυνηγητά ;
Πώς σβήστηκε η ποθητή
στη σκέψη μας ελπίδα
κι ήρθε μαράζι να σταθεί
στη θέληση λεπίδα
Πώς λύγισε η προσμονή ;
ποιος στέρεψε το άρωμα της νιότης ;
...κι όλα μαζί
σβηστήκαν !... Δημοσίευση στο stixoi.info: 11-11-2021 |