Σαν Σ' Ενα Μήνυμα Μικρό Δημιουργός: malkon64, Kωνσταντίνος ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ! . . . Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info ΣΑΝ Σ' ΕΝΑ ΜΗΝΥΜΑ ΜΙΚΡΟ
Χάθηκες μέσα στη σιωπή
στης Σιγαλιάς το τέλι ,
κι έγινε τ' Όνειρο Αυγή
και η ζωή μικρό καρτέρι
Πήρες το χρώμα τ' Ουρανού
της λησμονιάς τη φύση ,
και έγινες κρίνο ποθητό
στου χρόνου το μετερίζι
Κι η Φαντασία που ξεχάσθηκε
στου Κόσμου την ελπίδα ,
πήρε ζωή και χάρηκε
σαν Όνειρο του Μίδα
Σαν σ' ένα μήνυμα μικρό
που ο δρόμος ανασαίνει ,
και ο διαβάτης που περνά
στο Νόημα προσμένει ! . . . Δημοσίευση στο stixoi.info: 25-11-2021 |