Ευχαριστώ Δημιουργός: Μπόσινας Νίκος Φίλε θα ξαναβρεθούμε (καλλιτεχνικά) είμαι σίγουρος. Ευχαριστώ πολύ για όλα. Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Θέλω να πω ευχαριστώ σε έναν φίλο
σε έναν μέντορα απλό που τόσο στάθηκε
σ’ όσα προσπάθησα να γράψω και να στείλω
και του οφείλω
Μου ’μαθε τόσα μυστικά περί της τέχνης
μου ’δειξε τρόπους να μιλώ και να πορεύομαι
να δείχνω κάπως κι εγώ δεξιοτέχνης
σαν καλλιτέχνης
Ώρες θυσίασε πολλές για διορθώσεις
με συμβουλές που να μου δώσει δεν αρνήθηκε
μου μάθε κόλπα, τεχνικές, μου ’δωσε γνώσεις
για βελτιώσεις
Κι ήρθε η ώρα που δεν ήθελα να φτάσει
αυτή η ώρα που θα είμαι πλέον μόνος μου
θα κατεβεί μου είπε για να ξαποστάσει
σ’ αυτή τη στάση
Εδώ δεν δέχτηκε να πει την συμβουλή του
ώρες το παίδευα πολλές κι ότι κατάφερα
μοιάζει απίθανο χωρίς την συμβολή του
ώρα καλή του.
Δημοσίευση στο stixoi.info: 24-12-2021 |