Δεύτερη μέρα Δημιουργός: Mπουρμάς, Μανούσος Μπουρμάς ® Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info
Ημέρα δεύτερη, χωρίς κουμάντο,
χιόνια, παγόβουνα μα τι να κάνω;
Που οι αρμόδιοι είναι εμπόροι
κι όλοι φωνάζουνε: ``Είν` όλοι ΦΛΩΡΟΙ.
2χίλιαρα ζεστάαααααααααααααααααααααααααααααα!
Για κάθε μασκαραααααααααααααααααααααααααααα!
κραααααααααααααααααααααααααααα-
κραααααααααααααααααααα!
Μα έτσι μάθανε να εξαγοράζουν
κάθε συνείδηση να διασκευάζουν
με φράγκα, με φλωριές και απιστία
μα οι φόροι απλήρωτοι, στην Εφορία!!
Δημοσίευση στο stixoi.info: 25-01-2022 |