Διαρκώς στη ρότα Δημιουργός: ierax, = kondor 9104 while listening to Birdy... Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Οι αρμοί του κόσμου ξεκλειδώνουν,
αν και δεν άλλαξε το κύμα,
απ' τη σπηλιά ως το φεγγάρι,
τα μάτια μεσ' τη νύχτα λιώνουν
Τι μου ζητάς, τι να σου δώσω;
χαλίκια αγάπης στο ποτάμι;
ιώδες πέπλο μεσ' στο πιάνο;
πόσα καρφιά πρέπει να νιώσω;
Καρικατούρες στο γαλάζιο,
πέντε γραμμές σβήνουν μια νότα,
εσύ μπροστά κι ο νους η σκιά σου,
μέλι στα βέλη μου θα βάζω
Κερνάς φιλιά, παγώνουν στίχοι,
στασίδι ατόφιο οι στεναγμοί σου,
γυρνάω στον ήλιο τις πληγές μου,
λάβα που τρύπησε τα τείχη...
Δημοσίευση στο stixoi.info: 25-02-2022 | |