Στο Λιγο Τησ Στιγμησ Δημιουργός: παναγης.α., παναγης Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info ΣΤΟ ΛΙΓΟ ΤΗΣ ΣΤΙΓΜΗΣ
δεν έλειπε κανείς
όλοι χωρέσαν μες στο λίγο της στιγμής
και πέλαγο βαθύ απλώθηκε στα μάτια
ταξίδια στο βυθό
κρατάω από το χέρι το σκοτάδι να σωθώ
πριν να χαθώ μες στης στιγμής τα μονοπάτια
δεν είναι ο ήλιος και τα αστέρια που φωτίσανε
εκείνο το σβηστό χαμόγελο στα χείλη μου
μα ήταν εκείνοι που έφυγαν και δεν γυρίσανε
και που τους σκούπισε απ' τα μάτια το μαντήλι μου
Α.Π. Δημοσίευση στο stixoi.info: 07-03-2022 |