Ελληνική δημοσιογραφία-------- Δημιουργός: Νέτα-σκέτα Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Κάποιοι θλιβεροί κονδυλοφόροι
της εξουσίας έχουν γίνει μισθοφόροι.
Υπηρετούν χωρίς αιδώ τ'αφεντικά τους
και την ψυχή τους ξεπουλούν στην αγορά τους
Της εξουσίας έχουν γίνει γλείφτες
και την αλήθεια ατιμάζουν σαν αγύρτες.
Σαν τους ταχυδακτυλουργούς το άσπρο κάνουν μαύρο,
μα και το πρόβατο σού το βαφτίζουν ταύρο
Κάποιοι άθλιοι θλιβεροί δημοσιογράφοι
πως να πωλούνε την ψευτιά ,τους έχουν μάθει.
Παίρνουνε ύφος του σοφού όταν μιλάνε
ένα τους νοιάζει, τον λαό να ξεγελάνε
Της εξουσίας έχουν γίνει μισθοφόροι
να την υπηρετούν τυφλά, οι μόνοι όροι.
Πέφτουνε μέσα στην φωτιά για τα αφεντικά τους
κι υπερασπίζονται πιστά κάθε βρομιά τους
Δημοσίευση στο stixoi.info: 14-03-2022 |