Όλοι νομίσανε Δημιουργός: Τάκης Αδενδρινός, Δημήτρης Πέικος Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Όλοι νομίσανε
Εμείς που δείχναμε τι πάει να πει αγάπη
τον έρωτα μας που τον νοιώθαμε παλάτι
φτάσαμε τώρα να χωρίζουμε εμείς
κι όλοι γελάσαν, δεν μας πίστεψε κανείς
Πρωταπριλιάτικο όλοι νόμιζαν πως ήτανε,
ένα αστείο που θα φύγει με την μέρα
όλοι νομίσανε στο νόημα πως μπήκανε
μα εσύ μου έστελνες δώρο στερνό την βέρα.
Εμείς που λέγαμε πως είχαμε το κάτι
του κάθε ανθρώπου δεν μας έπιανε το μάτι
γίναμε τώρα δύο άγνωστοι εμείς
κι όλοι γελάσαν δεν μας πίστεψε κανείς. Δημοσίευση στο stixoi.info: 26-05-2022 |