Οι θάλασσες της λύπης Δημιουργός: ~Oνειροπαρμένη~ ...για ένα φίλο μου που χάθηκε στα ναρκωτικά... Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Ήταν σχεδόν δεκαοχτώ
Και κίνησε να φύγει,
νά’ βρει τα πλούτη της ζωής
στις θάλασσες της λύπης..
Όμως στο δρόμο πνίγηκε
κι ήτανε μεσημέρι.
Φόραγε ρούχα σκοτεινά,
Τον σύραν απ’το χέρι..
Σε υπονόμους έζησε
Στις θάλασσες της λύπης,
Όσο ο χάρος ρούφαγε
τις σάρκες του τις φρίκης..
Σαν φίλοι τον πλησίαζαν
Οι δαίμονες κι οι λύκοι
Κι αφού τον κατασπάραζαν
Του δίνουν και το νοίκι..
Ήταν προψές ξαπλωτός
Στο δρόμο της ντροπής
Κι έλεγε πως βρήκε τα πλούτη της ζωής
Μέσα στην κόλαση,ακόμα ζωντανός…
Πού χάθηκ’ η ζωή
Με τ’όραμα της νίκης…;
Ποιος τύφλωσε τα μάτια του,
Οι μάγισσες της λύπης…;
Τον βρήκαν τα χαράματα,
Στου δρόμου τη γωνία…
Τον θάψαν δίχως κλάματα…
Η ίδια ιστορία….
Δημοσίευση στο stixoi.info: 19-09-2006 |