Σε Εχει Φαει Η Ζηλια Δημιουργός: φραγκοσυριανος, Βαγγέλης Βουτσίνος Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info ΣΕ ΕΧΕΙ ΦΑΕΙ Η ΖΗΛΙΑ
Εσύ έχεις τον χαβά σου
και μου ξηγιέσαι γκρίνια
που πήγες και τι έκανες
θα βγαίνεις κάθε μήνα
Σε έχει φάει η ζήλια
η πιο βαριά αρρώστια
άστο μην το παιδεύεις
τα λόγια είναι φτώχια
Δεν έχει κάποιο φάρμακο
που να τη νε γιατρεύει
για αυτό σου λέω άστο
ο λόγος περισσεύει
Εσύ έχεις τον χαβά σου
και ψάχνεις την αφορμή
που πήγες και τι έκανες
μου βάζεις και την φωνή
Δημοσίευση στο stixoi.info: 09-06-2022 |