Κατι μενει Δημιουργός: koyloykakoselias, ΚΟΥΛΟΥΚΑΚΟΣ ΗΛΙΑΣ Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Κατι μενει
Κοιταζω περα,
περα μακρια,
στον οριζοντα βλεπω,
με την σκεψη μου τρεχω,
στα παλια.
Μα κατι μενει,
οσο υπαρχει ζωη,
μας ανασταινει,
μας δινει πνοη.
Ονειρα κι ελπιδες
κι αγαπες παλιες,
τα πηραν οι καταιγιδες,
μαζι με το χθες...
μαζι με το χθες.
Οι σκεψεις πετανε,
σαν τα πουλια
και πισω με πανε,
πολυ παλια...
πολυ παλια.
Μα κατι μενει,
οσο υπαρχει ζωη,
μας ανασταινει,
μας δινει πνοη.
Καποτε ειχα
κι εγω ελπιδες,
ο χρονος τις πηρε,
τις πηγε μακρια...
τις πηγε μακρια.
Υστερα πλακωσαν ,
καταιγιδες,
τα ονειρα ξεθωριασαν
και γιναν παλια...
και γιναν παλια.
Μα κατι μενει,
οσο υπαρχει ζωη,
μας ανασταινει,
μας δινει πνοη.
Μας-α-να-σται-νει
μας-δι-νει-πνο-η. Δημοσίευση στο stixoi.info: 16-06-2022 | |