Βοριάς Δημιουργός: νησιώτης1959, Κώστας Νέος Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Ο βοριάς άρχισε πάλι
Τους γνώριμους βρυχηθμούς του.
Οι τσίγκοι των λιγοστών σπιτιών
Έμοιαζαν ανυπεράσπιστοι
Μπρος στη μανία του.
Οι καλαμιές υποκλίνονταν
Στο πέρασμά του...
Το καραβάκι της γραμμής
Λικνίζονταν μεθυστικά
Στα αφρισμένα κύματα.
Οι γλάροι αφήνονταν παιχνιδιάρικα
Στην ορμή του.
Υγρός καπνός μαστίγωνε
Τα παγωμένα πρόσωπά μας
Κι η νύχτα
Έκανε απειλητικά την εμφάνισή της... Δημοσίευση στο stixoi.info: 11-08-2022 |