Όταν θα έχω πια χαθεί Δημιουργός: erasitexnis Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Όταν θα έχω πια χαθεί
Ένα τριαντάφυλλο θ’ανθίζει
Μια λεμονιά θα μαραθεί
Κι η γη ακόμα θα γυρίζει
Όμως η αγάπη σου αρκεί
Για να’ χει λόγο η ύπαρξή μου
Η πιο γλυκιά μου φυλακή
Μες στο μυαλό και το κορμί μου.
Γιατ’είσαι η αρχή μου και το τέλος
βαθιά πληγή μου μα και χάδι
Γιατ’είσαι ο στόχος και το βέλος
Παλιό στο σώμα μου σημάδι.
‘Όταν θα έχω πια χαθεί
Ο έρωτας μας θα προφτάσει
Μέσα σε πέλαγος βαθύ
Ή σ’άλλο σύμπαν να περάσει.
Γιατ’είσαι η αρχή μου και το τέλος
βαθιά πληγή μου μα και χάδι
Γιατ’είσαι ο στόχος και το βέλος
Παλιό στο σώμα μου σημάδι.
Δημοσίευση στο stixoi.info: 30-08-2022 |