Εσυ Με Το Χαμογελο Δημιουργός: φραγκοσυριανος, Βαγγέλης Βουτσίνος Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info
ΕΣΥ ΜΕ ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ
Εσύ με το χαμόγελο
στολίζεις τον πλανήτη
κι εγώ μονάχος σκέφτομαι
στου στεναγμού το σπίτι
Περνάς καθόλου δεν μιλάς
κάνεις πως δεν με ξέρεις
κι αμέριμνα χαμογελάς
με περιττό μεράκι
Όλο τον κόσμο χαιρετάς
χωρίς να υποφέρεις
αγάπη και στοργή κερνάς
σαν το μικρό παιδάκι
Που να' ξερα ο δυστυχής
το χάρισμα που έχεις
εμένα να με τυραννάς
κι όλους να τους προσέχεις
Δημοσίευση στο stixoi.info: 30-08-2022 |