« το χάδι της βροχής » Δημιουργός: melimeli Αν δεν θελεις να γευτεις τους καρπους μου.......Μην κουνας το δεντρο μου...! ! Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info « το χάδι της βροχής »
βροχή λυτρωτική ένας μονόδρομος
που οδηγεί σε σένα …!!
Βρέχει με λύσσα ερωτική
και η βροχή μαστιγώνει το σώμα μου
και όλες οι μυρωδιές από τη γη
γονατίζουν τις αντιστάσεις μου
Βρέχει με δύναμη αναγέννησης
και η βροχή εξαγνίζει τις τύψεις
και τα φτηνά αρώματα από τη ροή της
παρασύρουν την ένοχη στους υπονομόμους
Βρέχει ασταμάτητα και επίμονα
και η βροχή σονάτα σε ντο κλίμακα
και οι μουσικές αγγίζουν την ψυχή μου
και με χαϊδεύουν όπως χάιδευες και εσύ .....!!
melimeli Δημοσίευση στο stixoi.info: 21-09-2006 |