Αζωοσπερμία Δημιουργός: ΒΥΡΩΝ Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info
Πολλά τα στιχουργήματα εσχάτως,
που παρότι πάσχουν εξ ολικής Αζωοσπερμίας,
υποδύονται γρίφους εις την Σανσκριτική
και την Γραμμική Α'
και νυφοπαζαρεύονται στα ηλεκτρονικά μειντάνια,
επιδεικνύοντα μόνο,
τα άφθονα προστατικά υγρά της φόρμας τους,
και αρκούμενα στην είσπραξη φιλοφρονητικών φληναφημάτων του τύπου:
"-Μα τι ωραία που γράφεις χρυσή μου !.."
ή "-Εξαιρετική η πένα σας κύριε Βενετσιανόπουλε !.."
Τα αναμένοντα ματαίως γονιμοποίηση,
ελεύθερα ωάρια της Φαιάς μας Ουσίας,
θνήσκουν εκ πλήξεως,
το ένα πίσω απ' τ' άλλο..
Την ίδια ώρα,
που οι κάδοι του Δήμου,
ανασκαλεύονται και πάλι
προς ανεύρεση τροφής..
Δημοσίευση στο stixoi.info: 26-09-2022 | |