Η Ελένη κι ο Στηβ Δημιουργός: jota gerogiorgi Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Έχει περάσει γλυκά ο χρόνος
.
Με πόνους ,με δάκρυα μα και χαρές.
Είναι οι μικρές οι στιγμές που μετράνε
Σαν τα γέλια παιδιών στις αυλές.
Η Ελένη το βλέμμα του αναζητάει
κι εκείνος όλο δίπλα της τριγυρνά.
Τα χρόνια κι αν πέρασαν μαζί είναι πάντα.
Ποιος να αντέξει, την μοναξιά.
Ο ένας τον άλλο μόνο έχουνε
μα αυτό στ αλήθεια είναι αρκετό.
Ενα χάδι , ένα βλέμμα ,ένα εγώ είμαι εδώ
Ο ένας τον άλλο χρειάζεται
κι είναι στ αλήθεια αυτό, πολύ απλό .
Ενα χάδι , ένα βλέμμα ,ένα εγώ είμαι εδώ
Στιγμές ρουτίνας αγαπημένες
Στιγμές πολύτιμες σαν προσευχή,
Η συντροφιά του την γαληνεύει,
το τέλος της μέρας τους μοιάζει γιορτή
Αυτός ο γάτος ,ο Στηβ της Ελένης,
που όσα κι αν πέρασε χαμογελά,
είναι ο λόγος που ανασαίνει
κι εκείνος όλο δίπλα της τριγυρνά.
Δημοσίευση στο stixoi.info: 03-10-2022 | |