ο ίδιος που έπλασε την ομορφιά Δημιουργός: anuya, Diogenees άν σας αρέσει, διαδίδετε το ποίημα και όχι το λινκ. Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info δένυπάρχειμέλι πουναμήνείναιγλυκό
δένυπάρχεικαιάνθος πουναμήνειναιόμορφο
αλλαεκείνοπουτα κάνειτόσομαγικά
είναιτοκαθένα οτιείναιδιαφορετικό
οιγυναίκεςείναι ταάνθηόληςτηςδημιουργίας
είναικαιηπηγήτου νέκταροςτηςχάριτος
ξέρειςποιόςκερδίζει τηνκαρδιάτωνγυναικών
όλωνέναςμόνο πουπερπάτησεστηγή
είναιεκείνοςο ίδιος πουέπλασετηνομορφιά
είναιοΘεόςκαιΛόγος πουονομάσθηκεΚριστά
ο ίδιοςπέρασετην σταυρικήδοκιμασία
οΎψιστοςκατέβη κεστοτέρμαχαμηλά
καιτονφθόνοπουανε βαίνεισταύψιστανικά
22/10/2022 Δημοσίευση στο stixoi.info: 22-10-2022 |