Οθόνη Δημιουργός: Ηλίας Πολίτης Αύριο ; κανείς δεν ξέρει... Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Θέλω να θυμάμαι τα καλύτερα
ν' αφήσω πίσω μου ότι με λιγοστεύει
έχει η καρδιά , θεριά ανήμερα
κάθε κομμάτι της , αλήθεια που γιατρεύει
Μιά οθόνη έχω μέσα στο μυαλό
που προβάλει για καιρό την αποχή μου
μια οθόνη ραγισμένη από σεισμό
σ' ένα σπίτι Πατρικό , σαν τη ζωή μου
Για αύριο δεν ψάχνω νέα σύνορα
μες στους λαθραίους δρόμους να βαδίσω
έχουν οι φυγές σύρματα σίγουρα
να με κρατούν όταν τολμώ να συνεχίσω
Ναύπλιο 20/01/2022
www.facebook.com/eliaspolitis
Δημοσίευση στο stixoi.info: 25-10-2022 |