Μέσα σου μην το κρατάς Δημιουργός: κοποιπεηστ Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info ΜΈΣΑ ΣΟΥ ΜΗΝ ΤΟ ΚΡΑΤΑΣ
Μέσα σου μη το κρατάς
πες΄ το και δεν πειράζει
΄΄είσαι μαλάκας΄΄να του πεις
αλλιώς θα σε κουράζει
Μ΄ ένα μαλάκα αν θα ζεις
πάνω απ’ το κεφάλι
αυτή δεν θα ναι ζωή
θα είναι ένα χαλί
Γιαυτό κεφάλι σήκωσε
και κοίτα τον στα μάτια
και πες ΄ του ότι σ΄ έγραψα
στα τρία σου ΄΄παλάτια΄΄
Να μην πιστεύεις ειν΄ γραφτό
μπροστά σου να τον έχεις
με το κεφάλι σου σκυφτό
πόσο θα τον αντέχεις
4-9-17 Δημοσίευση στο stixoi.info: 10-12-2022 |