Μπερδεμένος Δημιουργός: Mπουρμάς, Μανούσος Μπουρμάς ® Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Πελάτης στο δικηγόρο του:
-Αγαπητέ μου έχω μπερδευτεί σοβαρά αυτές της μέρες.
-Γιατί;
-Στην αγωγή που κάνουμε στην πρώην σύζυγο για τα έξοδα διαζυγίου μου, την αποκαλείς ``πρώην σύζυγο`` μου σωστά;
-Ναι
- Μα αυτές τις μέρες όλη η Χώρα σε ανώτατο ακαδημαϊκό και πολιτικό επίπεδο,
ξεκαθάρισε κάθετα, πως είναι λανθασμένος ορισμός και φοβάμαι πώς η δικαιοσύνη
δεν θα δεχτεί καν την αγωγή μας.
Το ΝΟΜΙΚΆ ΟΡΘΌΝ είναι ή ``έκπτωτη σύζυγος``,
μιας και δεν συναινούσε στο διαζύγιο με συνέπεια η δικαιοσύνη να το εκδώσει μονομερώς.
Κάτι λίγοι ειδικοί δέχονται και το τέως, λόγο του ότι δεν έχω ακόμα άλλη σύζυγο
αλλά σε καμία περίπτωση ΠΡΏΗΝ.
- Χμμ! Δημοσίευση στο stixoi.info: 16-01-2023 |