Το φως που στερήθηκα Δημιουργός: ΑΠΟΓΡΑΦΟ, ΜΙΧΑΛΗΣ 12-2-2023 Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info
Γιγάντωνε μέσα μου
το τέρας που ντύθηκα
τα πρώτα μου χρόνια
το φως το στερήθηκα
Μεγάλωνα μόνος
γυρνούσα αλήτικα
μου έλειψε τόσο
το φως που στερήθηκα
Χορτάτος πεινούσα
την ύλη αρνήθηκα
τη γνώση ζητούσα
το φως που στερήθηκα
Πενθούσα εμένα
στη θλίψη μου κρύφθηκα
με γέμισε πόνο
το φως που στερήθηκα
Περάσαν τα χρόνια
λειψά και αφύσικα
ποιος θα μου προσφέρει
το φως που στερήθηκα;
Δημοσίευση στο stixoi.info: 17-02-2023 |