Communication breakdown Δημιουργός: Πουρδαλάς Νικολαος Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info .
Ψυχωτικέ είσαι για λύπηση. Πρώτα με παρακαλάς να μιλήσουμε στο τηλέφωνο για να σου δώσω κάποιες πληροφορίες, και μόλις σηκώσω το ακουστικό αρχίζεις να βρίζεις και να μιλάς ακατάπαυστα και δεν αφήνεις τον άλλον να σταυρώσει κουβέντα.
Δεν καταλαβαίνω, μαγκιά το θεωρείς αυτό, να μην εχεις μάθει να μιλάς ανθρώπινα με κάποιον και να ακούσεις τι έχει κι αυτός να σου πει? Παίρνεις τηλέφωνο και σου κάνω τη χάρη να το σηκώσω για να σε ακούω να μονολογείς για το Μπουρμά και να βρίζεις τους γέρους μου? Το κάνεις κι από δω χωρίς να κολλάς σα βδέλα στο τηλέφωνο και να μην αφήνεις τον άλλον να μιλήσει.
Δεν έχεις την ικανότητα να επικοινωνείς με άλλους. Ολος ο κόσμος σου είναι ο εαυτός σου.
Κάθομαι και ακούω παραληρήματα οτι θα στείλεις τάχα κάποια επιστολή στη μάνα μου. Μαλάκα η καταπίεση που έχεις φάει δεν παίζεται. Θεωρείς τώρα πως η μάνα μου είναι μπαμπούλας και έτσι και στείλεις κάποια μαλακία, θα καταφέρεις τι? Να με μαλώσει και να πιάσει την παντόφλα επειδή ενας άρρωστος μαλάκας της έστειλε κάποια μαλακία για το γιό της? Ε κάντο να δούμε τι θα καταλάβεις. Τόσα χρόνια το λες, τουλάχιστον να σου φύγει το άχτι.
Δεν έμαθες ποτέ να σέβεσαι τους γύρω σου και βέβαια δεν μιλάω για εμένα και το Γιαρμά αλλά για όλους. Τέτοια έπαρση, ματαιοδοξία, ναρκισσισμό και εγωπάθεια δεν έχω ξαναδει. Μιλάς για αρχές και αξίες και προσφορά στην κοινωνία τη στιγμή που ο ναρκισσισμός σου δεν σου επιτρέπει ούτε καν να ακούσεις τι έχει να πει κάποιος που τον ρωτάς κάτι. Νομίζεις οτι όλος ο κόσμος περιστρέφεται γύρω από σένα.
Τράβα πάρε τα φάρμακά σου και μη με ξαναενοχλήσεις. Κουβεντούλες και τηλέφωνα ξέχνα τα. Και πολλή αξία σου έδωσα ήδη και το έκανα από λύπηση. Τώρα μου τελείωσε κι αυτή. Τις παρτίδες μαζί μου ξέχνα τες.
.
Δημοσίευση στο stixoi.info: 09-05-2023 |