Αυτα Που Λεω Να Τ'ακους Δημιουργός: DimitrisPratsos, Δημηττρος Πρατσος Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info
ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΩ ΝΑ Τ΄ΑΚΟΥΣ
Παει καιρος που
σχεδιαζεις τη φυγη σου
και μία εξοδο
ζητας ηρωικη
Αν ειναι αληθεια
ελα και απολογησου
γιατι η σταση σου
αυτη με αδικει
Αυτα που λεω να τ΄ακους
μη με δικασεις
για παραδεισους δανικους
μη με ξεχασεις
Αυτα που λεω να τ΄ακους
τα λεω σε σενα
και συ με τους περαστικους
μη γινεις ενα
Παει καιρος που
σχεδιαζεις να μ΄αφησεις
ολες οι πραξεις σου
δεν εχουν λογικη
Αν ειναι αληθεια
ελα δωσ΄μου εξηγησεις
γιατι η σταση σου
αυτη με αδικει Δημοσίευση στο stixoi.info: 11-05-2023 |