Μείνε Στο Αόρατο Δημιουργός: malkon64, Kωνσταντίνος ΕΑΝ ΚΑΤΙ ΤΟ ΕΠΙΘΥΜΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ................ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΕΊΤΑΙ ! ! ! Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info ΜΕΙΝΕ ΣΤΟ ΑΟΡΑΤΟ
Ανέμελα ξεκούρασες
του Ήλιου την Διχόνοια
σε μια Καρδιά που χώρεσε
του Δρόμου τα ( Σεντόνια) . .
Μείνε στο Αόρατο που ζει
στου Κόσμου την Ικμάδα
με μια Ανέμελη Ευχή
στου Χρόνου την Συστάδα . . .
Στο Μεταίχμιο του Ανώφελου
που δείχνει μια Σταγόνα
ρήξε το ζάρι του (Θεού)
και κρύψε μιαν Εικόνα . .
Κάνε το Όνειρο Στοργή
στου Αέρα το Δισάκι
Λαξεύοντας μιαν Άνοιξη
σε μιας Χρονοτριβής Μεράκι ! .
Δημοσίευση στο stixoi.info: 27-05-2023 |