Μες Της Καρδιας Τα Αβατα Δημιουργός: DimitrisPratsos, Δημηττρος Πρατσος Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info ΜΕΣ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΤΑ ΑΒΑΤΑ
Μεσ΄της καρδιας τα αβατα
ψαχνω για να σε βρω
στα πι΄ομορφα μου σαββατα
να σε τοποθετησω
Κι οταν ποναω μεσα μου
θα ονειροπολω
ομορφη πριγκιπεσα μου
ξανα να σ΄αναστησω
Ερωτας και τιμωρια
παντα η ιδια ιστορια
οποιος αγαπα και μπαινει
στο παραδεισο πεθαινει
Μεσ΄της καρδιας τα αβατα
θα ριξω μπετονιες
στα πι΄ομορφα μου σαββατα
θα΄θελα να σε χωσω
Κι οταν ποναω μεσα μου
θα βγω στις γειτονιες
ομορφη πριγκιπεσα μου
μηπως και σ΄αντανωσω Δημοσίευση στο stixoi.info: 06-06-2023 |