Το 'ζ' Της Ζωης ! ! Δημιουργός: eclipsi00, Σταυρούλα https://www.youtube.com/watch?v=g6quYPxvjok&ab_channel=%CE%9A%CE%B1%CF%84%CE%B5%CF%81%CE%AF%CE%BD%CE%B1%CE%92%CE%B1%CF%83%CE%B9%CE%BB%CE%AC%CE%BA%CE%BF%CF%85 Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
***************************************************************************************************
*~*~* ΤΟ 'Ζ΄ΤΗς ΖΩΗς ! ! ! *~*~*
¨ Το 'Ζ' της Ζωής είναι να μην είσαι Απαθής
μα ούτε & εμπαθής .
Σημαίνει να ' σαι ευσταθής , στο ανέφικτο &
στους γκρεμνούς Λογικής να ισορροπείς
όντας όν ευφυής .
Το 'Ζ' της Ζωής σε 'μαθαίνει' ,
σε απορροφά ολάκερό σου το 'είναι' .
Σε κακομαθαίνει μα συνάμα
σε μαθήματα αφής & σκέψης αέναης
Σε παρασέρνει .
Το 'Ζ' της Ζωής τα εύμορφα της στιγμορροής μας μεταφέρει .
Τα καλύτερα μας στις εξορμήσεις των Καλλοκαιριών μας
Τολμά να καταφέρει.
Ευωδίες γιασεμιών & κρίνων των σπάνιων εκείνων .
Χρωματίzει τα xαμόγελάμας
Γίνεται 'ένα' με της Αύρας τη σκιά μας
παντοτινά κοντά μας , δεμένη άρρηκτα με τα όνειράμας ! ! !"
άντε στην ΥγειάΜΑς . & _
******************************************************************************** Δημοσίευση στο stixoi.info: 24-08-2023 |