Εγώ σ'αγαπώ και δεν σ'αλλάζω Δημιουργός: koyloykakoselias, ΚΟΥΛΟΥΚΑΚΟΣ ΗΛΙΑΣ Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Εγώ σ΄αγαπώ και δεν σ΄αλλάζω
Εγώ σ΄αγάπησα με πάθος
δεν με νοιάζει άν είναι λάθος
μές στην καρδιά μου σ΄έχω βάλει
και στο μυαλό μου φέρνεις ζάλη...
μές στην καρδιά μου σ΄έχω βάλει
και στο μυαλό μου φέρνεις ζάλη.
Εγώ σ΄αγαπώ και δεν σ΄αλλάζω
μές στην ζωή μου μ΄άλλη καμμιά
νέο δρόμο μαζί σου χαράζω
και σού χαρίζω την δόλια καρδιά.
Δεν σού ζήτησα ν΄αλλάξεις
και να γίνεις κάποια άλλη
αυτό πού είσαι μην το πετάξεις
μην μού ζαλίζεις το κεφάλι...
δεν σού ζήτησα ν΄αλλάξεις
και να γίνεις κάποια άλλη.
Κι εσύ από μένα μην ζητάς
συνήθειες ν΄αλλάξω
έστω και λίγο άν μ΄αγαπάς
τίποτα δεν θα πετάξω...
Κι εσύ από μένα μην ζητάς
συνήθειες ν΄αλλάξω.
Εγώ σ΄αγαπώ και δεν σ΄αλλάζω
μές στην ζωή μου μ΄άλλη καμμιά
νέο δρόμο μαζί σου χαράζω
και σού χαρίζω την δόλια καρδιά.
Σε θέλω μαζί μου όπως είσαι
δίπλα μου γιά πάντα ζήσε
αρκεί να το θέλει η καρδιά σου
και ν΄ανοίξει η αγκαλιά ...
αρκεί να το θέλει η καρδιά σου
και ν΄ανοίξει η αγκαλιά σου.
Δεν με νοιάζει άν κάνεις λάθη
δεν με νοιάζει άν έχεις πάθη
αρκεί να ξέρεις ν΄αγαπάς
από τα βάθη της καρδιάς...
αρκεί να ξέρεις ν΄αγαπάς
από τα βάθη της καρδιάς.
Εγώ σ΄αγαπώ και δεν σ΄αλλάζω
μές στην ζωή μου μ΄άλλη καμμιά
νέο δρόμο μαζί σου χαράζω
και σού χαρίζω την δόλια καρδιά.
Νέ-ο-δρό-μο-μα-ζί-σου-χα-ρά-ζω
και-σού-χα-ρί-ζω-την-δό-λια-καρ-διά. Δημοσίευση στο stixoi.info: 28-08-2023 |