H γνώση του 2023 Δημιουργός: Mπουρμάς, Μανούσος Μπουρμάς ® Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Σε όλα όχι, σε όλα αντί,
εμβόλια φέικ γιαλαντζί.
Tσιποταυτότητες με 5G,
εθνοπροδότες κι Αμερική.
Ιλουμινάτι, αλλοδαπούς
νεοταξήτες ηθοποιούς
Μασόνους, μαύρους, εφοπλιστές
γκέι , λοάτκι και αδερφές.
Ναι στο φλιτάρισμα, στ' αεροζόλ
δραχμές φτιαγμένες με φελιζόλ
χούντες Κινέζικες, προφητικές,
συνωμοσίες χριστιανικές.
Σώρρες, Παΐσιοι, Βελοπουλέοι
Στίγκοι, Νατσιάδες, Κασιδιαρέοι.
Δημοσίευση στο stixoi.info: 20-09-2023 | |