10 Δημιουργός: tabasco0, Νίκος Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info
οι περισσοτεροι ανθρωποι δεν ειναι ελευθεροι
απλα διαλλεγουν την σκλαβια τους
οι φτωχοι υπομενουν
οι δυνατοι επιμενουν
πας λιγο πιο αργα απο το κανονικο
ή πανε λιγο πιο γρηγορα απο το αβιαστο;
Ο πραγματικος χαρακτηρας του ανθρωπου φαινεται οτο κρεβατι.
Οταν κανει ερωτα ή οταν πεθαινει.
η καλοσυνη απο την δουλικοτητα διαφερει στο οτι
η πρωτη ειναι στην καρδια η δευτερη ειναι στο μυαλο
αυτο που θελει το κακο του κακου πως στο καλο λεγεται;
κανεις δεν ειναι ικανος μεχρι να γινει
εχεις απειρες επιλογες για το περιτυλιγμα
καμμια για το περιεχομενο
η βλακεια κι η ευφυια δεν ειναι χρωματα
να τα ανακατεψεις
για να βγαλεις την κοινη λογικη
(τ'ακους εαυτε;)
Καποιοι ανθρωποιι παθαινουν το αποτελεσμα του ηλαιου
χωρις να παθουν ηλαιο
Δημοσίευση στο stixoi.info: 10-10-2023 |